Skocz do zawartości
Header

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Tyberiusz

Nick w Grze: Griti

SteamID: STEAM_0:0:564705058

Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199089675844/

Doświadczenie: Niestety nie posiadam 

Znajomość Komend SM: Znikoma 

Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Podstawowa

Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Oczywiście

Ile dziennie możesz poświecić czasu na Serwerze?: Od 3-4 godzin 

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Gram już kilkanaście miesięcy na Serwerze i myślę ze Administratorzy powinni mnie znać, aczkolwiek Daniel bo z nim najczęściej rozmawiałem  

Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Jestem Tyberiuisz w skrócie Tybek albo "Griti" jak kto woli mam bardzo dużo wolnego czasu który spędzam na serwerze, oraz waszym discordzie składam podanie, ponieważ są momenty gdzie administracja ma mało czasu na sprawdzanie co się dzieje na serwerze, szczególnie podczas dniach roboczych, próbuje nabyć Administratora aby godnie grać jak i przestrzegać tutejszy regulamin na serwerze, gdzie bardzo często łamią Gracze. Jestem Pozytywnie nastawiony, zawsze do Gracza podchodzę z szacunkiem oraz z wyrozumiałością, jeśli to nie gracz który cheatował na Serwerze. Z miłą chęcią nauczę się podstawowych komend

56 minut temu, Griti napisał(a):

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Gram już kilkanaście miesięcy na Serwerze i myślę ze Administratorzy powinni mnie znać, aczkolwiek Daniel bo z nim najczęściej rozmawiałem  

Screenshoot z !playtime - Ogólnie prosze podać.

GIF by Swaps4

-doświadczenie 

-sm

+staż 

+czas poświęcony na serwerze 

Cześć, często cię widzę na serwerze, tak jak twoje pierwsze podanie zostało odrzucone zauważyłem że starasz się aby być w Administracji. Myśle żeby cię wziąć na próbne 2 tygodnie 

JESTEM NA TAK                                                                                            Pozdrawiam Dreczek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...