Griti Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Imię: Tyberiusz Wiek: 16 Nick w Grze: Griti SteamID: STEAM_0:0:564705058 Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199089675844/ Doświadczenie: Niestety nie posiadam Znajomość Komend SM: Znikoma Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Podstawowa Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Oczywiście Ile dziennie możesz poświecić czasu na Serwerze?: Od 3-4 godzin Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Gram już kilkanaście miesięcy na Serwerze i myślę ze Administratorzy powinni mnie znać, aczkolwiek Daniel bo z nim najczęściej rozmawiałem Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Jestem Tyberiuisz w skrócie Tybek albo "Griti" jak kto woli mam bardzo dużo wolnego czasu który spędzam na serwerze, oraz waszym discordzie składam podanie, ponieważ są momenty gdzie administracja ma mało czasu na sprawdzanie co się dzieje na serwerze, szczególnie podczas dniach roboczych, próbuje nabyć Administratora aby godnie grać jak i przestrzegać tutejszy regulamin na serwerze, gdzie bardzo często łamią Gracze. Jestem Pozytywnie nastawiony, zawsze do Gracza podchodzę z szacunkiem oraz z wyrozumiałością, jeśli to nie gracz który cheatował na Serwerze. Z miłą chęcią nauczę się podstawowych komend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 56 minut temu, Griti napisał(a): Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Gram już kilkanaście miesięcy na Serwerze i myślę ze Administratorzy powinni mnie znać, aczkolwiek Daniel bo z nim najczęściej rozmawiałem Screenshoot z !playtime - Ogólnie prosze podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griti Opublikowano 29 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toveR Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca +/- Wiek - Doświadczenie + staż ( nie wiedziałem ze był reset robiony !playtime) Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esperanto Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca + Wiek - Doświadczenie + Staż Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUDZINEZ Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca - Doświadczenie + Wiek + staż + Czas na serwerze w godzinach roboczych Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreczek4 Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca -wiek -doświadczenie -sm +staż +czas poświęcony na serwerze Cześć, często cię widzę na serwerze, tak jak twoje pierwsze podanie zostało odrzucone zauważyłem że starasz się aby być w Administracji. Myśle żeby cię wziąć na próbne 2 tygodnie JESTEM NA TAK Pozdrawiam Dreczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Witamy w Administracji na Próbne 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi