Fochciu Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Nick: Fochciu Proszę o odbanowanie na serwerze o IP: 51.38.140.169:23048, losowe cheaty. Powodem bana był rzekomy "aimbot". Nie zgadzam się z decyzją admina banującego "Studzinex", gdyż jest to zwyczajna nieprawda. Jak sama nazwa wskazuje są to LOSOWE CHEATY i system mógł mi sprzyjać losując mi moc jaką jest "Aimbot". Poza tym nie mając wylosowanego aimbota nie znaczy to że nie potrafię strzelać. Zostałem oskarżony oraz zbanowany niesłusznie. Nie moja wina, że admini mogą być na nieco gorszym poziomie strzeleckim oraz nie potrafią oceniać poprawnie zachowań gracza, w tym przypadku mnie. Uprzejmię proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy a szanownego admina banującego o przemyślenie swojej decyzji bądź ponowne oglądanie powtórek z meczu Odnośnik do komentarza
Mesharsky Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca @ Daniel029 Ty albo admin banujący prosze rozpisać demko, jeżeli na demku nie będzie wystarczających dowodów odnośnie że gracz czituje otrzyma Unbana. Jeżeli po rozpisanym demie będzie widoczne/udowodnione używanie wspomagaczy z stron trzecich to ban pozostaje na wszystkich serwerach. Prosiłbym o rozpisanie dema do jutra Czas bana: 2023-07-24 16:27:18 Link do demka na którym jest ban: https://admin.serverproject.eu/hltv/85832/1690210438 Odnośnik do komentarza
Daniel029 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca @ Mesharsky @ Fochciu Czesc wam, nestety dzisiaj nie bylem w stanie sprawdzić demka, z powodu mojej sennosciz aczkolwiek jutro po 18 napewno rozpisze sie co do bana, obejrzalem kilka minutowe demko, przez Moderatora który cie zbanował na serwerze ale jutro obejrzę demko całe, z czysta głową i opiszę jak i podam swoją opinię co do bana Odnośnik do komentarza
Daniel029 Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Witam Ponownie ! Niestety Odwołanie od Bana zostało Odrzucone Czynnikiem odrzucenia Odwołania jest to ze twój celownik jest obok głowy i jak strzelasz full auto z AK-47 widać i to bardzo ze celownik z automatu przenosi się na głowę przeciwnika. W Drugiej rundzie kupujesz deagle i widać ze celownik jest obok głowy i jak strzeliłeś obok głowy celownik przeniósł się na głowę przeciwnika i go zabiłeś. W Trzeciej Rundzie kupiłeś AK-47 Aimbota nie miałeś, aimbot na serwerze działa jak "One shot one kill" oznacza to ze serwerowy Aimbot nie przenosi celownika na głowę natomiast działa tak ze go trafisz jednym pociskiem ten powinien zabić. Po trzeciej Rundzie już jest wiadome że miałeś Aimbota z czego Odrzucam Odwołanie. Pozdrawiam Link do demka: https://admin.serverproject.eu/hltv/85832/1690202900 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi