kirito Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca ✘Nick oskarżającego: kirito^ ✘Nick oskarżonego: Normal ✘Powód: Ban ✘Opis sytuacji: gram sobie na mapce ,deathrun_duality_easy i nie ma tam blokady skracania ,więc sobie przechodziłem mapkę skracając ją i wyrwałem banika na 30 min ,lecz żadnego regulaminu serwerowego nie widzę więc nie miał prawa mnie banować ,chyba że jest regulamin z takowym wpiskiem ,że nie można skracać to z góry przepraszam ✘Dowody [SS/Demko]*:link do bansa https://amxbans.serversquare.eu/ban_list.php?bid=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normal Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca ty sobie żartujesz tak? Na którym dr można skracać. A BLOKADY KIE MA PONIEWAZ PEWNA OSOBA SOE OBIJA I NIE MA CHCECI BY JEJ POSTAWIC. Ostrzegałem parę razy. Specjalnie unikałeś żebym nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca (edytowane) Ban minął, mimo to słaba akcja, ponieważ aktualnie nie ma jeszcze oficjalnego regulaminu (jest w trakcie tworzenia, ponieważ czekam na resztę rzeczy, które zostaną dodane na serwer, aby móc je w pełni opisać). Dopóki serwer nie jest w 100% skończony, jak najbardziej można wyłapywać różne błędy, czy też dodawać propozycje w dziale serwera, abyśmy razem mogli ulepszać serwer. Beta Testerzy mile widziani. Edytowane 21 Lipca przez Miley 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi