Skocz do zawartości
Header

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Tyberiusz

Nick w Grze: Griti

SteamID76561197960287930

Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199089675844/

Doświadczenie: brak 

Znajomość Komend SM: brak, Zawsze można się nauczyć

Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Może nie jest ona idealna ale na dosyć dobrym poziomie 

Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Oczywiście

Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: od dwóch do nawet sześciu godzin

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): 1 rok

Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Składam podanie ponieważ, bardzo często gram na serwerze i nie kiedy gdy nie ma adminów spotykam się z łamaniem regulaminu. Z niecierpliwością czekam na rozpatrzenie mojego podania.

• Smutne 1

-Doświadczenie 

-Sm

+-Ortografia 

Hejo Griti, ogólnie to jestem w administracji od lutego i nie widziałem cię na serwerze ani razu, według mnie twoje podanie jest bezsensu. Ponieważ najpierw trzeba by było wrócić do grania a później pisać podanie 

JESTEM NA NIE                                                                                Pozdrawiam Dreczek 

• Smutne 1

Gracz aktywny, staż na serwerze długo, ponad rok - co świadczy o tym, że gracz nie jest tylko "przelotem". Gracz jak na swój wiek jest bardzo ogarnięty, szkoda tego  braku doświadczenia, jednakże w jakiś sposób musi je zdobyć, co do komend to tak samo, wraz z doświadczeniem idzie nauka komend. Powodzenia chłopaku, masz ode mnie plusik.

• Uwielbiam 1

Witaj Tyberiusz!

Niestety obawiam się, że zrobisz ponownie to co kiedyś tzn, Napisałeś podanie po czym ja ci je przyjąłem i od tego momentu przestałeś grać na serwerze, jeżeli pograsz jeszcze więcej na serwerze i napiszesz ponownie Podanie to będę mógł ciebie wziąć na Administatora Serwera, Narazie jestem Na NIE.

Edytowane przez Daniel029

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...