Griti Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Imię: Tyberiusz Wiek: 16 Nick w Grze: Griti SteamID: 76561197960287930 Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199089675844/ Doświadczenie: brak Znajomość Komend SM: brak, Zawsze można się nauczyć Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Może nie jest ona idealna ale na dosyć dobrym poziomie Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Oczywiście Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: od dwóch do nawet sześciu godzin Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): 1 rok Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Składam podanie ponieważ, bardzo często gram na serwerze i nie kiedy gdy nie ma adminów spotykam się z łamaniem regulaminu. Z niecierpliwością czekam na rozpatrzenie mojego podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreczek4 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca -Wiek -Doświadczenie -Sm +-Ortografia Hejo Griti, ogólnie to jestem w administracji od lutego i nie widziałem cię na serwerze ani razu, według mnie twoje podanie jest bezsensu. Ponieważ najpierw trzeba by było wrócić do grania a później pisać podanie JESTEM NA NIE Pozdrawiam Dreczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziuu Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Gracz aktywny, staż na serwerze długo, ponad rok - co świadczy o tym, że gracz nie jest tylko "przelotem". Gracz jak na swój wiek jest bardzo ogarnięty, szkoda tego braku doświadczenia, jednakże w jakiś sposób musi je zdobyć, co do komend to tak samo, wraz z doświadczeniem idzie nauka komend. Powodzenia chłopaku, masz ode mnie plusik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Witaj Tyberiusz! Niestety obawiam się, że zrobisz ponownie to co kiedyś tzn, Napisałeś podanie po czym ja ci je przyjąłem i od tego momentu przestałeś grać na serwerze, jeżeli pograsz jeszcze więcej na serwerze i napiszesz ponownie Podanie to będę mógł ciebie wziąć na Administatora Serwera, Narazie jestem Na NIE. Edytowane 17 Lipca przez Daniel029 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi