cipong- LFT Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Imię: Krzychu Wiek: 17 Nick w Grze: cipong- SteamID: STEAM_0:1:204014202 Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/UrbiFLOW/ Doświadczenie: Duże (wiele razy admin serwerów retake itp.) Znajomość Komend SM: jeszcze cos tam pamiętam i umiem Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Bardzo dobra Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Wiadomo Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: kilka godzin, w zależności czy nie gram akurat teamowo. Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): od dłuższego czasu gram na serwerze po kilka godzin (jeżeli jestem w domu - teraz miałem wyjazdy na wesela itp) playtime niestety zresetowany wiec nie wrzucę ssa. Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Już od dłuższego czasu gram na serwerze, czasami jak widzę co się dzieje i co robią ludzie to aż przykro, że nie ma admina akurat na serwerze dlatego chcę m.in pomóc będąc adminem i reagować w takich sytuacjach kiedy jestem na serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreczek4 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca +wiek +-sm +ortografia -staż hejo cipong, widuje cię dosyć często na serwerze, i myślę że można cię zgarnąć na próbne dwa tygodnie jako Moderator. JESTEM NA TAK Pozdrawiam Dreczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Witaj Krzysiek! Podanie fajnie napisane więc również jestem na Tak, Ranga zostanie dzisiaj nadana, jeżeli nie będziesz coś wiedział wbijaj dc! Również muszę cie uprzedzić ze trzeba na discordzie na kanale siedzieć, tak samo jak i na forum! Próbne 2 tyg, po tym terminie zostaniesz przegłosowany czy zostaniesz w ciąg dalszym Administratorem. Miłego Administrowania na Serwerze Edytowane 17 Lipca przez Daniel029 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi