Zombie Show Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Siema elo yoooł. Mam na imię Seba, jestem starym grzybem grającym w CS 1.6 całe życie. Bardzo lubię tryb zombie plague, jb, deathrun. Bedę grał na waszym deathrunie, przypomina mi dawny serwer który niestety już nie istnieje a paczka jest super, bez żadnych pierdół. Mam nadzieję, że będzie więcej serwerów 1.6 tutaj! Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Witamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Czesc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Siema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagi Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakietka SQ Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi