Skocz do zawartości
Header

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Aleksander

Nick w Grze: STUDZIN3X

SteamID76561198103068400

Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/9462712412458760/

Doświadczenie: brak 

Znajomość Komend SM: brak (ale z wielką chęcią i szybko się nauczę)

Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Perfekcyjna

Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Oczywiście że tak

Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: od dwóch do pięciu godzin (albo i więcej)

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): 3 miesiące 

Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Zakładam ponieważ często spotykam się z łamaniem regulaminu kiedy nie ma adminów na serwerze, oraz jestem bardzo odpowiedzialny jak i zaangażowany w życie serwera oraz bardzo często jestem spotykany na serwerze. 

+wiek

+Ortografia

+staż na serwerze 

-sm

-doświadczenie 

hejo Studzin3x, widuje cię często na serwerze, jesteś aktywnym graczem, ale czytając twoje podanie mam wrażenie że napisałeś je tak na odpierdziel. Przez to twoje podanie przeze mnie zostaje odrzucone, myślę że jakbyś się postarał to podanie zostało by przyjęte. Napisz nowe za dwa tygodnie i postaraj się przy nim 

Jestem na NIE                                                                                       Pozdrawiam Dreczek 

Cześć Olek!

Twoje podanie nie jest najlepsze ale przygarnę cię pod moje skrzydełko i wezmę ciebie na 2 tyg próbnego Administatora, po 2 tygodniach zostaniesz osądzony przez innych Administratorów czy w ciąg dalszym będziesz Administratorem.

• Uwielbiam 1

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...