STUDZINEZ Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Imię: Aleksander Wiek: 17 Nick w Grze: STUDZIN3X SteamID: 76561198103068400 Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/9462712412458760/ Doświadczenie: brak Znajomość Komend SM: brak (ale z wielką chęcią i szybko się nauczę) Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Perfekcyjna Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Oczywiście że tak Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: od dwóch do pięciu godzin (albo i więcej) Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): 3 miesiące Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Zakładam ponieważ często spotykam się z łamaniem regulaminu kiedy nie ma adminów na serwerze, oraz jestem bardzo odpowiedzialny jak i zaangażowany w życie serwera oraz bardzo często jestem spotykany na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreczek4 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca +wiek +Ortografia +staż na serwerze -sm -doświadczenie hejo Studzin3x, widuje cię często na serwerze, jesteś aktywnym graczem, ale czytając twoje podanie mam wrażenie że napisałeś je tak na odpierdziel. Przez to twoje podanie przeze mnie zostaje odrzucone, myślę że jakbyś się postarał to podanie zostało by przyjęte. Napisz nowe za dwa tygodnie i postaraj się przy nim Jestem na NIE Pozdrawiam Dreczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Cześć Olek! Twoje podanie nie jest najlepsze ale przygarnę cię pod moje skrzydełko i wezmę ciebie na 2 tyg próbnego Administatora, po 2 tygodniach zostaniesz osądzony przez innych Administratorów czy w ciąg dalszym będziesz Administratorem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi