Normal Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca ✘Nick na serwerze: Normal ✘Wiek: 16 ✘Link do konta Steam (jeśli posiadasz): https://steamcommunity.com/profiles/76561198979315113/ ✘Doświadczenie na posadzie Admina Serwera: Byłem nie raz adminem, a dokładnie wiele razy na serwerach typu: DR, pb, only dd2, wiem co i jak, a nawet mialem kiedyś swój serwer, który liczył sporo graczy, lecz upadl z powodu braku forum. Umiem wgrywać pluginy [znaczy muszę sobie przypomnieć] i jeszcze troszkę więcej rzeczy. ✘Link do statystyk tsarvar: https://tsarvar.com/pl/id74140 - Nie wiem czy to to, ponieważ nigdy nie używałem tego hosta. Używałem GT. A z godzinami na serwerze jest cos +/- 3h także nie sugerujcie się tamtymi danymi. ✘Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK ✘Dlaczego Ty powinienieś zostać Adminem?: Na serwerze jest jeden admin - znaczy nie wiem czy dalej, ale jeszcze przed "update'm" był. Myślę że admin na początek się przyda, aby serwer mógł dobrze pracować bez względu na różnorakich ludzi którzy np. łamią regulamin. Na admina idę głównie "rozrywkowo" aby zabić czas oraz również wspomóc serwer w tych trudnych początkach. ✘Jak długo grasz już na takich serwerach, jakim jest DR?: oj już dobre pare lat. Zaczęło się od takiej pewnej sieci, gdzie max lvl wynosił 8001. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAEO Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Niestety na Nie + Doświadczenie +/- Czas gry +/- Wiek - Brak csa na stemie widywałem cię na serwerze na nonstemie. Lecz napisałeś podanie na opiekuna gdzie serwer ledwo co wystartował. (Na innej sieci ale pomijając to.) Również było podanie o moderatora nie dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 3 godziny temu, Normal napisał(a): Byłem nie raz adminem, a dokładnie wiele razy na serwerach typu: DR, pb, only dd2, wiem co i jak, a nawet mialem kiedyś swój serwer, który liczył sporo graczy, lecz upadl z powodu braku forum. Umiem wgrywać pluginy [znaczy muszę sobie przypomnieć] i jeszcze troszkę więcej rzeczy. Doświadczenie na plus, jak adminowałeś tyle razy to znaczy że wiesz z czym się je. Serwer nie potrzebuje forum by był pełny. Dodatkowo określaj się bardziej wyraźnie, albo umiesz wgrywać pluginy albo nie pamiętasz lub masz z tym małą styczność. 3 godziny temu, Normal napisał(a): Nie wiem czy to to, ponieważ nigdy nie używałem tego hosta. Używałem GT. A z godzinami na serwerze jest cos +/- 3h także nie sugerujcie się tamtymi danymi. To zapodaj linka do GT w takim razie. 3 godziny temu, Normal napisał(a): Na serwerze jest jeden admin - znaczy nie wiem czy dalej, ale jeszcze przed "update'm" był. Myślę że admin na początek się przyda, aby serwer mógł dobrze pracować bez względu na różnorakich ludzi którzy np. łamią regulamin. Na admina idę głównie "rozrywkowo" aby zabić czas oraz również wspomóc serwer w tych trudnych początkach. Musisz czytać ze zrozumieniem, opisujesz w jakim stanie jest serwer. Cały czas "myślę" "wydaje mi się". Powinieneś opisać dlaczego akurat twoja osoba powinna znajdować się na stanowisku admina a nie inna, bądź co cię wyróźnia. Aktualnie to niestety nie odpowiedziałeś na pytanie. Wstrzymam się z głosowaniem. @ Miley niech zadecyduje i zamknie temat. Bo aktualnie jeszcze nie mamy graczy na forum z tego serwera ani innych użytkowników którzy mogliby się wypowiedzieć bądź zagłosować na podanie w jakiś konkretny sposób. Tak czy inaczej, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miley Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Na start jak najbardziej przyda się osoba do pomocy, a widzę Twoje zaangażowanie w serwer. Podanie przyjmuje i zapraszam na PW/Discord, żeby dogadać resztę szczegółów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi