Normal Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Informacje osobiste: Nick na forum: Normal Wiek: 16 Doświadczenie w moderacji lub administracji (opcjonalnie): Nie mam zbyt dużego doświadczenia, nigdy nie byłem w administracji na forum. Znajomość forum IPS (opcjonalnie): Noo, tak średnio Dlaczego chciałbym zostać Moderatorem Forum: (Wpisz tutaj swoje motywacje, dlaczego jesteś zainteresowany(a) tym stanowiskiem) Chciałbym zostać moderatorem, aby wesprzeć forum. Forum niedawno powstało, a ja bardzo chciałbym pomóc w jego rozwoju. Bardzo chciałbym sprawdzić się w tej roli, ponieważ tak jak mówiłem nigdy nie byłem moderatorem, a w końcu chciałbym nim zostać Umiejętności i cechy, które posiadam: Odpowiedzialność: (Opisz, jakie działania podejmujesz, aby być odpowiedzialnym moderatorem.) Zdarzają się różni ludzie, a ja mogę zapewnić, że będę starać się dostarczać wartościowe, precyzyjne oraz odpowiednie odpowiedzi na zadane pytania oraz staram się unikać udzielania obraźliwych, niewłaściwych lub niezgodnych z zasadami odpowiedzi. Komunikacja: (W jak sposób komunikujesz się z użytkownikami, rozwiązujesz konflikty?) Jeśli chodzi o rozwiązywanie konfliktów, moim celem jest zapewnienie jak najlepszej pomocy użytkownikom. Jeżeli pojawi się konflikt, staram się dokładnie zrozumieć problem członka i udzielić odpowiedzi, która najlepiej mu to wyjaśni. Jeśli w trakcie rozmowy z użytkownikiem pojawią się spory, staram się zachować neutralność i dostarczać informacji na podstawie dostępnych danych. Aktywność: (Opisz swoją obecność i aktywność na forum.) Będę bardzo aktywnym moderatorem, co prawda nie dawno się tu pojawiłem, lecz na pewno moja aktywność na tym nie poprzestanie, a więc możecie mieć pewnoś, że ja, jako członek administracji dam z siebie wszystko. W jaki sposób mogę przyczynić się do rozwoju naszej społeczności: (Wymień konkretne pomysły, jak zamierzasz przyczynić się do rozwoju i udoskonalenia forum. Może to obejmować organizowanie konkursów, tworzenie wartościowych treści, lub inicjowanie nowych dyskusji.) Zawsze będę się starał o to, aby każdy gracz dostał odpowiednią odpowiedź na zadane pytanie, będę się starał o dobry rozwój tego oto forum, oraz jego udoskonalenie. Deklaruję, że zapoznałem się z zasadami forum i zobowiązuję się przestrzegać ich w pełni. Jestem świadomy(a), że jako Moderator Forum będę reprezentował(a) społeczność i będę działać zgodnie z wyznaczonymi zasadami: Oczywiście Liczę na dobre głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Heyka, Dzięki za złożenie podania jednak nie spełniasz nawet 1% wymagań na to stanowisko. Z przykrością odrzucam podanie i zapraszamy do składania aplikacji jak wymagania będą spełnione. Pozdrawiamy, ServerSquare.eu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi