DuCH Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Nick: DuCH Propozycja: Wprowadzenie nowych cheatów, mianowicie trzech 1. Szansa na zamrożenie gracza - totalnie tak samo jak działa przez /freeze, chyba nie muszę tłumaczyć, że po trafieniu gracza istnieje szansa x% na zamrożenie go na x sekund (można strzelić jakiś przedział, np. od 0.2 sek. do 1.5 sek. 2. Szansa na podpalenie gracza - tak jak wyżej, istnieje dany % szansy na to że trafiony gracz zostanie podpalony na x sekund (powiedzmy od 1 do 3 sekundy) 3. Wykorzystajmy tarcze którą mamy w CS'ie! Cheatem będzie otrzymanie tarczy, tak po prostu, ciekawe nowe taktyki! Powód dodania propozycji: Urozmaici to troszeczkę grę, w szczególności dla stałych bywalców, którzy już znają na pamięć nasze cheaty i tym które one się już po prostu "przejadły", wprowadzi to też lekki powiew świeżości! Cytuj Administrator - Random Skills Moderator - Discord ServerSquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Użycie tarczy nie będzie możliwe. A nawet jak uda się na tym gamemode go odpalić to będzie bardzo pobugowane, cała tarcza po zginięciu blokuje graczy i inne obiekty. A wiem to dlatego że próbowałem tą funkcjonalność dodać do mojego vip'a. I niestety nie wyglądało to za dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi