Skocz do zawartości
Header

Śmieszny ban

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ProfSJonalista
Admin banujący: Dreczek4
Serwer: Losowe Cheaty
SteamID:STEAM_1:0:33694716
Godzina oraz data zdarzenia:     2023-09-14 22:51:26
Informacje dotyczące zdarzenia:  Dostałem bana na 60 minut za "obrażanie" po napisaniu "ale pussssssy". Jak to mówią nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Napisałem to żartobliwie w sytuacji, jak jeden z graczy zamiast podjąć walkę wolał wyskoczyć po za mapę i zginąć....  4 graczy na krzyż na serwerze, nie miałem na celu nikogo obrazić, tekst napisany całkowicie w dobrej atmosferze i w żartach. W mojej opinii z czapy natychmiastowy ban od pana admina to już jest trochę słaby żart. A jak ktoś ma lekkie pieczenie w dolnych tylnych okolicach ciała, bo nie potrafi przegrywać, to niech po prostu wyłączy grę i może przejdzie się przewietrzyć czy coś? Dodam, że jeden z graczy ( nie jestem konfidentem to nie będę wskazywał palcem) kilkukrotnie użył "fajnych" wiązanek, po zdenerwowaniu się, to ww. admin będący na serwerze nie zareagował. Przy takim podejściu administracji to na serwerze będzie grał on sam z botami. Post na forum jedynie w celu zwrócenia uwagi na nie koniecznie (w mojej opinii) odpowiednio moralne i etyczne podejście administratora do gracza.  P.S. "Pussy" w tłumaczeniu dosłownym to "Kiciuś", widocznie admin ma "brudne myśli", głodnemu chleb na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pomocniczy link do demka?:-
Dodatkowe informacje:-

Dziękujemy za post i zwrócenie uwagi.

Co do sytuacji z banami, zgodzę się że banowanie "z buta" nie jest dobrą praktyką.
Prosimy adminów żeby najpierw zwrócili uwagę, dali warna a w ostateczności banowali. Mamy też system mutów oraz gagów, prosimy ich używać. Ban powinien być ostatecznością.
Zwracajcie uwagę w jaki sposób banujecie i weryfikujcie to proszę, jesteście po to na serwerze aby pomagać graczom i zwracać uwagę, bany powinny być ostatecznością jeżeli ktoś pomimo upomnień nie potrafi dostosować się do regulaminu.

Pamiętajcie też że dając bana na jednym serwerze gracz jest zbanowany na wszystkich więc proszę o stosowanie się do tego co właśnie napisałem.

@ Daniel029 @ Dreczek4 @ Esperanto @ Griti @ DuCH  I cała reszta których nie wymieniłem.

• Like 1

GIF by Swaps4

Hej, dla mnie to była obraza gracza. Bana nie dostałeś, dostałeś warna, przez którego wyleciałeś na godzinę. 

Wszystkich graczy traktuje równo, jestem człowiekiem i mogłem nie usłyszeć wiązanki która teoretycznie poszła, ale jeśli to słyszałeś  i ci to przeszkadzało

to, dlaczego tego do mnie nie zgłosiłeś? 

Z mojej strony to wszystko.                                                                                   Pozdrawiam Dreczek

Edytowane przez Dreczek4

Witaj @ ProfSjonalista

Widzę ze twoim nałogowym problemem na Serwerze jest Wyzywanie Graczy iż ode mnie dostałeś dwa Warny za Wyzywanie Graczy. Pamiętaj że nie będziemy ciebie traktować ulgowo, ponieważ dość często przyłapujemy cię na Wyzywaniu Graczy

wiem że są tacy gracze którzy wyzywają itd ale takie sprawy się zgłasza Administratorom a nie kontratakujesz ich słowa, a pózniej dziwisz się dlaczego bana dostaniesz za "Obrażanie Graczy" - BAN juz minął więc moge zamykać temat

Poniżej masz screenshot ze dostałeś 2 warny (3 warna nie widać bo tylko daje ostrzeżenie)

@ Mesharsky  PS. Ten Pan już dostał 3 warny zasłuzone

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...