Skocz do zawartości
Header

[Podanie] NzoZ

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Konrad

Nick w Grze: NzoZ

SteamID: 76561198354683045

Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/paczukababra/

Doświadczenie: W sumie nie wiem ile, ale jedynie na tym serwerze.

Znajomość Komend SM: 7/8 bym powiedział

Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Również 8 bym sobie dał

Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak

Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: Normalnie przynajmniej 2h, jakby miało coś mi wypaść i miałbym nie wyrobić tych 2h będę dawał znać.

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie) https://steamcommunity.com/id/paczukababra/screenshot/2023860716510526864/

Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Cóż, byłem już tu kiedyś w administracji, mała sprzeczka z Danielem, out. Wróciłem jakiś czas temu, więc pomyślałem że skoro i tak gram, czemu by znowu nie spróbować 😄 

Edytowane przez Kondziuu

+Wiek

+Doświadczenie

+Staż

+SM

Cześć Konrad, bardzo ładnie napisanie podanie nie ma się do czego przyczepić. Ze względu ze byłeś już tu kiedyś adminem pewnie będziesz traktowany ulgowo. Pozdro

Jestem na TAK

Edytowane przez Griti

+  Wiek

Doświadczenie

Playtime

SM

Cześć Konrad, faktem jest to, że często widuje Ciebie na serwerze, więc aktywność jak najbardziej duży +, często również zabierasz głos w grze, więc komunikacja z społecznością też na wielki plus, aczkolwiek czasami wkradają się w tą komunikację małe niuanse, które nie do końca są pozytywne, lecz myślę że jesteś w stanie opanować komentarze/nerwy i wierzę że to Ci się uda, gdy ponownie zawitasz na stanowisku!

Reasumując, jestem na TAK

Administrator Random Skills
ModeratorDiscord ServerSquare

+Wiek

+Doświadczenie

+Staż

+SM

Hej nzoz, podanie tak troche napisane na odwal się ale mniejsza z tym. Byłeś już kiedyś w administracji i to wcześniej niż ja. Więc myśle że na próbne dwa tygodnie żeby cię sprawdzić znowu można cię wziąć 

JESTEM NA TAK                                                                                                Pozdrawiam Dreczek 

+ Wiek

+ Doświadczenie/SM

+ Staż

- Toxic

Cześć, ogólnie jestem neutralny co do tego podania,  ponieważ masz u mnie plusy jak i minusy, które zostały po pierwszej współpracy w administracji. Plusy są wypisane u góry. Co do minusów  to jesteś toksyczną osobą było wiele wyzwisk w stronę Daniela jak i  całości serwera

także tu jest mega duży minus, który daje neutralność.

Pozdrawiam toveR 

PersonalFormalAmericanpainthorse-size_restricted.gif.79724f828d53b3886d383b97b91359d5.gif

Witaj Konradzie!

Nie wiem jak zacząć ten wątek ale rozwinę ten temat, żeby uświadomić ci że byłeś Administratorem na Serwrze 2 razy, czyli że miałeś 2 szanse aby poprawić swoje zachowanie wobec mnie jak i innych bywających Administratorów.

Niestety masz Ego TOP i myślisz, że wszystko ci można. Napisałeś "Po małej sprzeczce ze mną" - Zostałeś Zdegradowany, ponieważ byłeś offensywny w stosunku do mnie gdzie nie miałem zbyt przyjemnego dnia aby sobie dogryzać, dlatego też dałem ci warunek ze mogę cię zdegradować po czym powiedziałeś że "Masz wyjebane w tego Admina zabieraj sobie go"  dużo nie potrzebowałem aby się namyślić nad tym z czego od razu to zrobiłem. Teraz przychodzisz i znowu chcesz mieć Admina, jak sobie to wyobrażasz ? jak ty Toksyczny jesteś? 

Co Do Podania

Podanie jest Kijowo napisane,  mało informacji w Dodatkowych informacjach, mógłbyś chociaż coś dodać o twoim istnieniu, np mogłeś się pochwalić ze byłeś Moderatorem W Minecraft hahha zawsze coś. Kilka miesięcy na Randze Adminie a w doświadczeniu nie widze zbyt dużego progresu odkąd przyszedłeś i napisałeś pierwszy raz Podanie 

Ode mnie to wszystko!

Miłego Dnia!

• Like 1

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...