SONIC Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Imię:Michał Wiek:17 Nick w Grze:Sonic SteamID:STEAM_1:1:215222354 Link do Profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198390710437 Doświadczenie:Małe Znajomość Komend SM: Żadna ale mozna się doedukować Znajomość Ortografii/Interpunkcji:Perfekcyjna Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?:Oczywiście Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?:od 3 do 5 godzin Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania):Od dłuższego czasu uczęszczam na serwerze i jak czasami widzę co się dzieje na serwerze jak się wyzywają to przykro się robi. Składam podanie ponieważ w takich sytuacjach nie chce pisać do admina i przerywać jego zajęć dlatego chcę im pomóc będąc adminem i reagować w takich sytuacjach jak jestem na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreczek4 Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września +wiek +Staż -Sm -Doświadczenie Heja, sprawa wygląda tak że bardzo mało się udzielasz na serwerze, grasz żeby grać, zrozumiałe oczywiście, ale nie dopuszczalne jak chcesz być adminem. Musisz to poprawić, ale ogólnie podanie fajne. A obecnie polecam pisać do Adminów jak jest jakiś problem na serwerze Jestem na Nie Pozdrawiam Dreczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griti Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września +Wiek +Staż -SM +-Doświadczenie Siemanko, według mnie za mało udzielasz się na serwerze, jako Administrator musisz rozmawiać z Graczami i im pomagać a jak się nie będziesz odzywać to średnio to widzę. Ale musze cię pochwalić za staranne napisanie podania. JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toveR Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września + Wiek + Staż - SM /Doświadczenie Cześć, godzinki na serwerze superanckie ale to co piszą administratorzy u góry jesteś mało aktywny komunikacyjnie, postaraj się to ogarnąć i oczywiście zapraszamy na naszego discorda, w którym bardziej się poznamy Muszę się przyczepić do jednego podpunktu którym napisałeś, że twoja interpunkcja jest "Perfekcyjna" niestety nie jest, widać wszystko w temacie u góry. Jestem na NIE Pozdrawiam toveR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esperanto Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września + Wiek + Staż - SM + Doświadczenie Cześć Sonic, Wszystko by było super, gdyby nie ta komunikatywność. Popraw to i spróbuj ponownie. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUDZINEZ Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września + Wiek + Czas do poświęcenia - SM Hej, tak jak inni administratorzy tak i ja uważam, że jesteś za mało komunikatywny, jeśli zaczniesz się bardziej udzielać na discordzie jak i w grze to spróbuj ponownie i wtedy raczej bez problemu cię przyjmiemy Jestem na NIE ~Studzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuCH Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września No cześć Sonic, tak jak pozostali wyżej. Często widuję Ciebie na serwerze - to fakt, aczkolwiek jak wspomniane wyżej mało komunikacji i zaangażowania w społeczność. Wbij do nas na DC jak będziesz pykał, a myślę że z pewnością większość przekonasz do siebie! + Wiek + Aktywność - SM/Doświadczenie Jak na razie na nie. Administrator - Random Skills Moderator - Discord ServerSquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Cześć ! Niestety nie otrzymasz Administratora z powodu iż mało rozmawiasz na serwerze a na Discordzie nie bywasz zbyt często na kanałach, Cieszę się że na Serwerze jesteś bardzo aktywny to po 2 tygodniach możemy inaczej Porozmawiać! Miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi