Skocz do zawartości
Header

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Michał

Nick w Grze:Sonic

SteamID:STEAM_1:1:215222354

Link do Profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198390710437

Doświadczenie:Małe

Znajomość Komend SM: Żadna ale mozna się doedukować

Znajomość Ortografii/Interpunkcji:Perfekcyjna

Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?:Oczywiście

Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?:od 3 do 5 godzin

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie):

Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania):Od dłuższego czasu uczęszczam na serwerze i jak czasami widzę co się dzieje na serwerze jak się wyzywają to przykro się robi. Składam podanie ponieważ w takich sytuacjach nie chce pisać do admina i przerywać jego zajęć dlatego chcę im pomóc będąc adminem i reagować w takich sytuacjach jak jestem na serwerze

image.jpeg

• Uwielbiam 1

+wiek 

+Staż 

-Sm

-Doświadczenie 

Heja, sprawa wygląda tak że bardzo mało się udzielasz na serwerze, grasz żeby grać, zrozumiałe oczywiście, ale nie dopuszczalne jak chcesz być adminem. Musisz to poprawić, ale ogólnie podanie fajne. A obecnie polecam pisać do Adminów jak jest jakiś problem na serwerze 

Jestem na Nie                                                           Pozdrawiam Dreczek

+Wiek

+Staż

-SM

+-Doświadczenie 

Siemanko, według mnie za mało udzielasz się na serwerze, jako Administrator musisz rozmawiać z Graczami i im pomagać a jak się nie będziesz odzywać to średnio to widzę. Ale musze cię pochwalić za staranne napisanie podania.

JESTEM NA NIE

+ Wiek

+ Staż

- SM /Doświadczenie

Cześć, godzinki na serwerze superanckie ale to co piszą administratorzy  u góry jesteś mało aktywny komunikacyjnie, postaraj się to ogarnąć i oczywiście zapraszamy na naszego discorda, w którym bardziej się poznamy 😎 Muszę się przyczepić do jednego podpunktu którym napisałeś, że twoja interpunkcja  jest "Perfekcyjna" niestety nie jest, widać wszystko  w temacie u góry. Jestem na NIE 

Pozdrawiam toveR

PersonalFormalAmericanpainthorse-size_restricted.gif.79724f828d53b3886d383b97b91359d5.gif

+ Wiek 
+ Czas do poświęcenia
- SM
Hej, tak jak inni administratorzy tak i ja uważam, że jesteś za mało komunikatywny, jeśli zaczniesz się bardziej udzielać na discordzie jak i w grze to spróbuj ponownie i wtedy raczej bez problemu cię przyjmiemy

Jestem na NIE

~Studzin

No cześć Sonic, tak jak pozostali wyżej. Często widuję Ciebie na serwerze - to fakt, aczkolwiek jak wspomniane wyżej mało komunikacji i zaangażowania w społeczność. Wbij do nas na DC jak będziesz pykał, a myślę że z pewnością większość przekonasz do siebie! 

+ Wiek
+ Aktywność
- SM/Doświadczenie

Jak na razie na nie.

Administrator Random Skills
ModeratorDiscord ServerSquare

Cześć !

Niestety nie otrzymasz Administratora z powodu iż mało rozmawiasz na serwerze a na Discordzie nie bywasz zbyt często na kanałach,

Cieszę się że na Serwerze jesteś bardzo aktywny to po 2 tygodniach możemy inaczej Porozmawiać! 

Miłego

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...