DuCH Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Nick: DuCH Propozycja: Dodanie nowych map: Cobblestone, Overpass Powód dodania: Urozmaici to trochę pulę map, a nie ciągle ten Mirage. Edytowane 27 Sierpnia przez DuCH Administrator - Random Skills Moderator - Discord ServerSquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreczek4 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) są to ciekawe propozycje ponieważ tak jak piszesz mirage jest już nudny i była by to fajna odskocznia. Jestem na Tak Pozdrawiam Dreczek Edytowane 27 Sierpnia przez Dreczek4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Cześć ! Bardzo nam miło ze napisałeś Propozycje co do map, myślę ze Cobblestone jak i Overpass to będą męczarnią dla Nowych Graczy CS:GO Dodam je do puli map aczkolwiek już wiem, że będą gracze te mapy Chejtować, ponieważ była jedna mapa z nich czyli cobllestone i dostawałem dużo Skarg, że ta mapa się podoba jak i jej nie znają. Jeżeli będę dostawać znowu takie wiadomości będę skłonny aby je Usunąć z Puli Map ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi