Skocz do zawartości
Header

Podanie DuCH

Rekomendowane odpowiedzi

ImięBartek

Wiek22

Nick w Grze:  DuCH

SteamID

76561199385111902

Link do Profilu Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561199385111902/

Doświadczenie
Jeżeli chodzi o stanowisko moderacyjne na serwerach CS:GO, to za dzieciaka pykało się na społeczniówkach no i posada też wpadła, ale to było dawno i nie prawda, aczkolwiek z HR'em (no bo w sumie pod to można podpiąć stanowisko moderacyjne) mam styczność na co dzień w związku z pracą.

Znajomość Komend SM
Jak mam być szczery, to mało co w pamięci zostało z poprzednich lat, ale właśnie przed chwilą "odświeżyłem" pamięć!

Znajomość Ortografii/InterpunkcjiWysoka

Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?Jak najbardziej

Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?
Forma pracy zdalnej (w większości) daje mi duże pole do popisu, no i tak jak dotychczas jest to około 5/6 godzinek dziennie + nocki

Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie):

Spoiler

image.png.1e987b81a668ff9d012caef9219f20c4.png

Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania)No cześć, jestem Bartek, jak z resztą widać kilka linijek wyżej, na co dzień pracuje sobie w "Cybersecurity" gdzie zajmuję się tworzeniem i testowaniem zabezpieczeń software'owych jednej z większych firm, praca zdalna i forma pracy "zadaniowa" pozwala mi na dość elastyczny grafik dnia. Na serwer przyciągnęła mnie reklama na mediach społecznościowych, a miłe community sprawiło że chce się zostać jeszcze dłużej! Serwer, nie ukrywając ma potencjał, co właśnie skłoniło mnie do wstąpienia w szeregi waszego zespołu. Prawdą jest też, że każdy ma swoje prywatne życie i nie zawsze możliwość siedzenia przed komputerem, dlatego również chcę "odciążyć" obecny skład administracji i wspomóc rozwój serwera!

Administrator Random Skills
ModeratorDiscord ServerSquare

+ Wiek
+ Czas do poświęcenia na serwerze
+ Doświadczenie

Hej, na początku chciałbym pochwalić za bardzo starannie i ładnie napisane podanie, natomiast nigdy cię nie widziałem na voice chacie ani nie słyszałem cię w grze natomiast według mnie możemy cię przyjąć na testowe dwa tygodnie jako moderator.

Jestem na TAK
~STUDZIN3X

• Uwielbiam 1

9 minut temu, STUDZINEZ napisał(a):

+ Wiek
+ Czas do poświęcenia na serwerze
+ Doświadczenie

Hej, na początku chciałbym pochwalić za bardzo starannie i ładnie napisane podanie, natomiast nigdy cię nie widziałem na voice chacie ani nie słyszałem cię w grze natomiast według mnie możemy cię przyjąć na testowe dwa tygodnie jako moderator.

Jestem na TAK
~STUDZIN3X

Oj koleżko, gadaliśmy na VC i razem graliśmy z wazka i kacperooo xD

• Uwielbiam 1

Administrator Random Skills
ModeratorDiscord ServerSquare

@ Dreczek4 :
+Wiek

+Staż

+Doświadczenie

-sm

Cześć, podanie jest bardzo ładne i same się prosi o zaakceptowanie. Co tu różo pisać JESTEM NA TAK.

Pozdrawiam Dreczek

• Uwielbiam 1

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Cześć Bartek!

Podanie napisałeś Super, najlepsze ze wszystkich, które przyjemnie mi się czytało, co tu dużo mówić każdy Administrator z Serwera Jest na tak dlatego również te Podanie Przyjmuję.

• Uwielbiam 1

Hacktheplanet.gif.4b736fdf578627ac9b5a8984b2cea142.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...