DuCH Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Imię: Bartek Wiek: 22 Nick w Grze: DuCH SteamID: 76561199385111902 Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199385111902/ Doświadczenie: Jeżeli chodzi o stanowisko moderacyjne na serwerach CS:GO, to za dzieciaka pykało się na społeczniówkach no i posada też wpadła, ale to było dawno i nie prawda, aczkolwiek z HR'em (no bo w sumie pod to można podpiąć stanowisko moderacyjne) mam styczność na co dzień w związku z pracą. Znajomość Komend SM: Jak mam być szczery, to mało co w pamięci zostało z poprzednich lat, ale właśnie przed chwilą "odświeżyłem" pamięć! Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Wysoka Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Jak najbardziej Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: Forma pracy zdalnej (w większości) daje mi duże pole do popisu, no i tak jak dotychczas jest to około 5/6 godzinek dziennie + nocki Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Spoiler Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): No cześć, jestem Bartek, jak z resztą widać kilka linijek wyżej, na co dzień pracuje sobie w "Cybersecurity" gdzie zajmuję się tworzeniem i testowaniem zabezpieczeń software'owych jednej z większych firm, praca zdalna i forma pracy "zadaniowa" pozwala mi na dość elastyczny grafik dnia. Na serwer przyciągnęła mnie reklama na mediach społecznościowych, a miłe community sprawiło że chce się zostać jeszcze dłużej! Serwer, nie ukrywając ma potencjał, co właśnie skłoniło mnie do wstąpienia w szeregi waszego zespołu. Prawdą jest też, że każdy ma swoje prywatne życie i nie zawsze możliwość siedzenia przed komputerem, dlatego również chcę "odciążyć" obecny skład administracji i wspomóc rozwój serwera! Administrator - Random Skills Moderator - Discord ServerSquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toveR Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia +Wiek +Staż + Doświadczenie +/- SM Jak coś to takie steamid sie wstawia (twoje to): STEAM_1:0:712423087 Co tu więcej mówić na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUDZINEZ Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia + Wiek + Czas do poświęcenia na serwerze + Doświadczenie Hej, na początku chciałbym pochwalić za bardzo starannie i ładnie napisane podanie, natomiast nigdy cię nie widziałem na voice chacie ani nie słyszałem cię w grze natomiast według mnie możemy cię przyjąć na testowe dwa tygodnie jako moderator. Jestem na TAK ~STUDZIN3X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griti Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia +Wiek +Staż +Doświadczenie -SM nie mam nic do dodania TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuCH Opublikowano 25 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 9 minut temu, STUDZINEZ napisał(a): + Wiek + Czas do poświęcenia na serwerze + Doświadczenie Hej, na początku chciałbym pochwalić za bardzo starannie i ładnie napisane podanie, natomiast nigdy cię nie widziałem na voice chacie ani nie słyszałem cię w grze natomiast według mnie możemy cię przyjąć na testowe dwa tygodnie jako moderator. Jestem na TAK ~STUDZIN3X Oj koleżko, gadaliśmy na VC i razem graliśmy z wazka i kacperooo xD 1 Administrator - Random Skills Moderator - Discord ServerSquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esperanto Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia +Wiek +Staż + Doświadczenie +/- SM Moim zdaniem zasługujesz na 2 tygodnie w moderacji. Widać w Tobie potencjał Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia @ Dreczek4 : +Wiek +Staż +Doświadczenie -sm Cześć, podanie jest bardzo ładne i same się prosi o zaakceptowanie. Co tu różo pisać JESTEM NA TAK. Pozdrawiam Dreczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Cześć Bartek! Podanie napisałeś Super, najlepsze ze wszystkich, które przyjemnie mi się czytało, co tu dużo mówić każdy Administrator z Serwera Jest na tak dlatego również te Podanie Przyjmuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi