neggawatt Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Imię: Kleofas Wiek: 20 Nick w Grze: neggawatt SteamID: 76561199050123133 Link do Profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199050123133/ Doświadczenie: Znikome, jeżeli chodzi o serwery CS:GO. Znajomość Komend SM: Nikła. Znajomość Ortografii/Interpunkcji: Zaawansowana. Czy Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: Tak Ile dziennie mozesz poświecić czasu na Serwerze?: Zależnie od dnia i natłoku obowiązków. W dni robocze, zapewne około godziny, dwóch. W weekendy możliwe, że trochę więcej. Aktywność (Dodatkowo screenshoot komendy !playtime - Ogólnie): Dodatkowe informacje (np: powód złożenia podania): Rozwijające się zainteresowanie serwerem skłoniło mnie do napisania tej aplikacji. Edytowane 21 Sierpnia przez neggawatt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUDZINEZ Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia + wiek - doświadczenie - sm - staż - czas poświęcony na serwerze Hej, według mnie za mało się udzielasz na serwerze i tylko raz cię na nim widziałem, nawet nigdy twojego głosu nie słyszałem więc niestety twoje podanie zostaje przeze mnie odrzucone, jak będziesz się więcej udzielał to wydaje mi się że bez problemu cię przyjmiemy JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toveR Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia + Wiek - Doświadczenie - SM +/- Staż Cześć, co do doświadczenia/SM, moim zdaniem, każdy może się nauczyć komend jest to chwila roboty, ale jeśli u ciebie jest one "Znikome" tak jak wspomniałeś to powinieneś przejść jakiś 'ala test' u rang wyższych na serwerze. Czasem widziałem ciebie na serwerze, także myślę, że powinieneś dostać okres próbny po zdaniu testu Pozdrawiam toveR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griti Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia + Wiek - Doświadczenie - SM - Staż Siemanko,moim zdaniem za mało poświęcasz się dla serwera widziałem cię parę razy na serwerze ale ani cię nie słyszałem ani nic sm na minus ale można się nauczyć twoje podanie zostaje przeze mnie odrzucone możesz spróbować za kilka tygodni JESTEM NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toveR Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) @ Dreczek4 +wiek -staz -sm -doświadczenie Hej, nie widziałem cię często na serwerze. Nie udzielałeś się na vc a mimo wszystko komunikacja z graczem jest ważna. Myślę że jeśli poprawisz te błędy to napewno zostaniesz przyjęty na próbne dwa tygodnie ale teraz JESTEM NA NIE Pozdrawiam Dreczek Edytowane 22 Sierpnia przez toveR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esperanto Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia + wiek - doświadczenie +/- sm - staż Siemano, w tym momencie moim zdaniem nie był byś odpowiedni na stanowisko admina ze względu na małą komunikatywność z twojej strony. Nie przypominam sobie, abyś rozmawiał z innymi graczami podczas rozgrywki. Pograj jeszcze na serwerze, popraw komunikacje i spróbuj za kilka tygodni. Pozdro, Esperanto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Witaj! Niestety Musze odmówić, ponieważ nie udzielasz się zbytnio na Serwerze bynajmniej jak ja jestem, na discordzie nie bywasz na kanale z czego nie wiemy jak się zachowujesz jak grasz ( dla nas to ważne musimy sprawdzić twoją toksyczność podczas grania), w dodatkowych mógłbyś dodać coś więcej niż jedno zdanie. Jak Poprawisz Komunikacje na serwerze tak samo na discordzie i poprawiłbyś przy następnym składaniu Podaniu całe Podanie, w dodatkowych informacjach zalecamy abyś użył minimum 3 zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi