Xyz Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Nick:Xyz Admin banujący:Consol Serwer:losowe cheaty SteamID:STEAM_1:0:214881655 Godzina oraz data zdarzenia:2023-08-19 02:05:31 Informacje dotyczące zdarzenia:Załadowała się nowa mapa, zdażyłem wybiec z respa i nagle wywalilo mnie z banem. Wcześniej grałem i bez żadnej takiej sytuacji. Ban za komende "mat_postprocess_enable" Pomocniczy link do demka?:Raczej w tej sytuacji link do demka nie potrzebny bo to byla swiezo zaladowana mapa Dodatkowe informacje:------ Odnośnik do komentarza
Daniel029 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Witam, mamy Antycheat'a który banuje za komendy poprawiającą widoczność w grze jak i komendy które ułatwiają gre. Zalecamy usunięcie tych komend z consoli lub configu CS GO Ban Został Zdjęty Pomyślnie! 1 Odnośnik do komentarza
Xyz Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia @ Daniel029 posuwałem komendy ale ban znów po paru mapach Odnośnik do komentarza
Xyz Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Sorki za spam , ale nie widzę opcji edytowania. Przez ustawienia "monitora" "nvidi" owakie bany też można dostać? Być może też muszę pozmieniać. Bo z cfg usunołem komendy które poprawiały widoczność otoczenia itd. Sprawdzę jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
Daniel029 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Może usun sobie te filtry z Nvidii zobaczymy jak teraz będzie, jeśli bana dostaniesz to Wejdz na Discorda od Forum tam jestem Codziennie, Zostałeś Odbanowany! Odnośnik do komentarza
Diego Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Powstało już wiele tematów poświęconych temu problemowi. Proszę o umieszczenie tego w jednym poście/temacie, aby uniknąć spamu. Ten temat zamykam jako iż nie jest aktywny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi