RageGamer Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Nick: RageGamer Propozycja: de_inferno , de_italy , cs_office Powód Dodania na Serwer twojej propozycji: Większe zróżnicowanie map + mapa której celem są hosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griti Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Jestem na NIE Dreczek- Jestem na NIE Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesharsky Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 4 godziny temu, Griti napisał(a): Jestem na NIE Dreczek- Jestem na NIE Pozdro Jak głosujecie na jakąś zmianę warto dodać powody za oraz przeciw, samo NIE oraz TAK mało mówi właścicielowi serwera jak i graczom i osobie która proponuje dane zmiany. Proszę o bardziej rozbudowaną odpowiedź następnym razem przy głosowaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel029 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Cześć, rozumiem ze chciałbyś urozmaicić serwer nowymi mapami, aczkolwiek mapy z hostami ma dużo błędów przez wtyczkę RandomSkills, ponieważ jak Niewidka zabierze hosta to host również jest niewidzialny, co oznacza że CT będzie zbyt op na danej mapie, dlatego też nie dodam cs_office ani de_italy, natomiast de_inferno możesz spodziewać się, że dodam do końca tego tygodnia! Ps. Przepraszam, że tak długo oczekiwałeś na odpowiedź ale jestem na urlopie a moi Administratorzy, którzy nie odpisali będą mieć z tego Konsekwencje. Dziękuję za Propozycję. Propozycja Została Przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi